ARTIKEL IN TWINKLE - DIGITAL COMMERCE

Ha lieve mensen,

Eind augustus werd ik benaderd door het Twinkle Magazine of ze me mochten interviewen voor hun oktober magazine! Elke maand staan er nieuwe ondernemers in de categorie 'Nieuw in de markt'. 

Een paar dagen geleden lag het tijdschrift op de deurmat, ik rende naar boven om gelijk te kijken hoe het was geworden. Op een van de eerste pagina's stond mijn artikel en mijn foto. Heel gek om mezelf daar te zien! 

Het Twinkle - Digital commerce is een tijdschrift gericht op online ondernemingen! De nadruk ligt op online verkoop aan consumenten, door webwinkeliers, winkelketens en merken. Ook besteedt Twinkle aandacht aan digitale ontwikkelingen op de fysieke winkelvloer. Twinkle bereikt ondernemers, toeleveranciers en beïnvloeders. 

Omdat het artikel alleen hardkopie in het magazine is te vinden, plaats ik hieronder een foto voor de geïnteresseerde lezer! 

x, Sarah

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Nederlands nl